Tekniikan maailma kustantaja Otavamedia


Tilaa Tekniikan maailma

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.
  • Tiedät enemmän ja ensimmäisten joukossa.
  • Saat rahanarvoista, monipuolista ja laadukasta tietoa.
  • Tieto perustuu puolueettomaan ja luotettavaan testaukseen ja analyyseihin.
  • Tekniikan Maailma on monipuolinen yleistekniikan lehti, mutta samalla myös Suomen johtava autolehti.

Maailma muuttuu yhä teknisemmäksi ja erilaisten laitteiden uudistumistahti kiihtyy. Paras tapa pysyä ajan tasalla tekniikan kehityksestä on lukea Tekniikan Maailmaa. TM on alansa arvostetuin, laadukkain ja monipuolisin julkaisu. Tekniikan Maailma on Suomen arvovaltaisin autolehti ja testilehti. Olipa kyse autoista, renkaista, matkapuhelimista, kameroista, tietokoneista, urheiluvälineistä tai kaksipyöräisistä, Tekniikan Maailma testaa ne perusteellisesti ja puolueettomasti auttaen kuluttajaa tekemään oikeita valintoja. Testit tehdään Suomessa, suomalaisten kuluttajien näkökulmasta ja paikallisissa olosuhteissa. Tekniikan Maailman luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite.

Myös liikenteen, ilmailun, avaruuden, tieteen, ympäristötekniikan ja monen muun alan ajankohtaiset aiheet löytyvät Tekniikan Maailman sivuilta. Tekniikan Maailma suodattaa olennaisen tiedon ja jalostaa sen helposti ymmärrettävään muotoon.

Tekniikan Maailma antaa tietoa, josta on hyötyä – peräti 2 500 asiasivua vuodessa!

Tekniikan Maailmalla ei ole kilpailijoita. Se vastaa yksissä kansissa hyvinkin kymmentä muuta, kapeamman alan lehteä. Tekniikan Maailman tekijöiden kirkkaana perusajatuksena on antaa edustamiltaan aloilta kaikki tarpeellinen tieto ja tehdä lukijoistaan asiantuntijoita.

Tekniikan Maailma on ennen muuta kuluttajalehti. Joskus se yllättää ja poikkeaa peruskaavastaan. Aina se ei halua olla tuttu ja turvallinen, joskus myös pistävä ja piristävä.

Tekniikan Maailma testaa, koeajaa ja vertailee lähes mitä tahansa. Se ei luota valmistajien ja kauppiaiden vakuutteluihin tuotteittensa erinomaisuudesta, vaan selvittää asiat itse. Sillä on omat testilaboratoriot, ja tarvittaessa käytetään parasta ulkopuolista apua kuten VTT:tä tai Työtehoseuraa.

Tekniikan Maailma on testeissään ehdottoman puolueeton, mutta myös armoton. Se kertoo, mitkä tuotteet ovat hyviä, mitkä huonoja ja mitkä peräti luokattomia. Tämän vuoksi Tekniikan Maailman testejä pelätään, mutta niihin myös vedotaan, jos siihen on aihetta.

Autot ja liikenne ovat Tekniikan Maailman selkäranka. Lehti esittelee, koeajaa ja vertailee kaikki merkittävät autouutuudet unohtamatta tarvikkeita, hoitoaineita ja renkaita. Autotekniikan uusin kehitys, autokauppa ja korjaamotoiminta saavat myös osansa.

Viihde-elektroniikka kuuluu myös olennaisena osana Tekniikan Maailman sisältöön. Kuvan- ja äänentoistossa puhaltavat uudet tuulet, kuten laajakuvatelevisio, digitaalinen televisio ja monikanavainen musiikki ruoditaan Tekniikan Maailmassa sitä mukaa kuin kehitys edistyy.

Puhelin ja tietotekniikkapuolen vilkasta kehitystä seurataan samaten tiiviisti.

Tekniikan Maailma seuraa valppaasti, mitä tieteessä tapahtuu. Se ottaa kantaa kotimaiseen huippuosaamiseen. Myös pehmeämmät arvot, oman kodin rakentaminen, remontointi ja kotitalouskoneet kuuluvat Tekniikan Maailman käsittelemiin aiheisiin.

Tilaa siis nyt Tekniikan Maailma itsellesi tai lahjaksi!

Kustantaja: Otavamedia

Tilaa Tekniikan maailma

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Tekniikan maailma-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Vene

Alk. 5 kk, 31,00 €

Vauhdin maailma

Alk. 5 kk, 30,00 €

Tekniikan maailma

Alk. 3 kk, 31,00 €