Vauhdin maailma kustantaja Otavamedia


Tilaa Vauhdin maailma

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.
  • Ralli ja F1 tärkeimmät lajit.
  • Ylivoimainen asiantuntija.
  • Monipuolinen ja keskusteleva.
  • Tietoa ja tekniikkaa.

Vauhdin Maailma on moottoriurheilun erikoislehti, jolle mikään konevoimalla liikkuva ei ole vierasta.

Vauhdin Maailma on moottoriurheilun ylivoimainen asiantuntija Suomessa. Vauhdin Maailma käsittelee kaikkia moottoriurheilulajeja laidasta laitaan – toki formula 1 ja ralli saavat eniten palstatilaa. Joka numerossa on noin 20 sivua tiukkaa F1-asiaa ja saman verran tietoa rallin kiehtovasta maailmasta. Suomalaisten menestys moottoripyörissä on myös huomioitu; kaksipyöräisistä kirjoitetaan joka numerossa.

Vauhdin Maailmaa kirjoittavat ja valokuvaavat tänä päivänä vain Suomen osaavimmat moottoriurheilumedian ammattilaiset. Rima on erittäin korkealla! Vauhdin Maailma haluaa olla parempi kuin kansainväliset esikuvansa Autosport ja F1-Racing.

Penkkiurheilijoiden lisäksi Vauhdin Maailma on moottoriurheilun harrastajien ”oma lehti”. Tekniset taustajutut, autojen studiokuvat, mielenkiintoiset yksityiskohdat… Vauhdin Maailmasta löytyy tietoa ja viihdykettä asiantuntijoille – asiantuntemuksella, johon muut mediat eivät pysty vastaamaan.

Vauhdin Maailma nostaa esiin uusia puheenaiheita ja ottaa tarvittaessa voimakkaastikin kantaa moottoriurheilun päivänpolttaviin asioihin.

Vauhdin Maailma on ollut moottoriurheilun ykköslehti vuodesta 1965, siis niistä ajoista lähtien, jolloin kuljettajiemme nousu kansainväliseen eliittiin alkoi. Sen lähtölaukauksena toimi Timo Mäkisen Monte Carlo-rallin voitto juuri samana vuonna.
Vauhdin Maailma on ainoa suomenkielinen lehti, joka kattaa koko moottoriurheilun kirjon. Sanomattakin on selvää, että rallit ja Formula-ykköset ovat valta-asemassa.

Kilpailukaluston esittelyt ja vertailut sekä eksoottisen siviilikaluston katselmukset kuuluvat nekin luonnollisena osana Vauhdin Maailma -lehden toimialaan. Siinä missä muut lehdet ajavat pääasiassa autojen ja moottoripyörien perusmalleja, Vauhdin Maailma esittelee myös urheilullisempaa valikoimaa.
Moottoriklinikalla perehdytään alan tekniikkaan ja opastetaan lukijoita vauhdin maailman saloihin. Pieni ei ole se kilpailukaluston määrä, joka on viritetty teräkuntoon Vauhdin Maailma -lehden viritysklinikan ohjeiden mukaan.

Tervetuloa siis mukaan suomalaisten suosikkilajin pariin. Vauhdin Maailma ajaa lukijoiden puolesta ”kaasu pohjassa” milteipä lajista riippumatta.

Tilaa nyt Vauhdin Maailma!

Kustantaja: Otavamedia

Tilaa Vauhdin maailma

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Vauhdin maailma-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Vene

Alk. 5 kk, 31,00 €

Vauhdin maailma

Alk. 5 kk, 30,00 €

Tekniikan maailma

Alk. 3 kk, 31,00 €