Vene kustantaja Otavamedia


Tilaa Vene

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.
  • Alan vahvin ja vanhin auktoriteetti, jolla on myös alan luotettavimman median maine.
  • Purjehtijoille ja mootttoriveneilijöille.
  • Käytännöllinen, asiantunteva ja viihdyttävä.
  • Ammattilaisten arvostama.

Jo yli 40 vuotta ilmestynyt Vene on aina ollut lukijoidensa suosikki. Vene-lehti on käytännöllinen, viihdyttävä ja ennen kaikkea hyödyllinen. Sen asiantuntevat ja ammattitaitoiset artikkelit ovat aina ajankohtaisia. Vene-lehti kertoo uusista satamista ja palauttaa mieliin vanhoja satamia. Lehti kertoo maailmalla liikkuvista kanssaveneilijöistä, heidän iloistaan ja kokemuksistaan.

Kilpapurjehduksen maailmaa valottava Purjepussi on täynnä ennen kaikkea suomalaispurjehtijoiden – ja hieman muidenkin – menestystä. Monet vakiopalstat kertovat siitä, miten veneily voi olla hauskempaa, turvallisempaa ja mukavampaa.

Vene nro 1–2 eli Suuri Katsausnumero on jokaisen veneistä ja veneilystä kiinnostuneen välttämätön hakuteos, josta löytyvät veneet ja moottorit sekä monet muut hyödylliset tiedot. VeneVerstas on kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä sivusto, jolla kerrotaan, miten omaa venettä voi kehittää ja parantaa, kunnostaa ja huoltaa.

Vene-lehti on jokaisen veneilijän lehti

Testattua tietoa veneistä

Yli 40 vuoden mittaan on Vene-lehden tietopankkiin kertynyt vertailuja, testejä ja esittelyjä yli 1400:sta veneestä. Tämä on arkisto, josta saa puolueetonta ja kriittistä tietoa päätösten tueksi. Käytettyjen veneiden pörssinumerot hintatietoineen ja kaupanteko-ohjeineen ilmestyvät maaliskuussa ja syyskuussa.
Vene-lehti tunnetaan kansainvälisestikin terävistä testeistään. Yhdessä VTT:n kanssa kehitetty purjeveneiden testimenetelmä on ainutlaatuinen koko maailmassa, moottorivenetestit perustuvat tarkkoihin omiin mittauksiin ja varustetesteissä tehdään yhteistyötä Fortumin teknologiakeskuksen kanssa. Vene-lehdellä on maailman ainoana lehtenä käytössään oma perämoottorilaboratorio.
Tärkeää on, että kaikki testit suunnitellaan ja tehdään vuosikymmenien veneilykokemusten pohjalta olennaiseen keskittyen. kaikki testit suunnitellaan ja tehdään vuosikymmenien veneilykokemusten pohjalta olennaiseen keskittyen. Vääriä ostopäätöksiä testien avulla välttämällä lehden tilaushinta tulee moninkertaisesti takaisin.

Olennaista

Vene-lehti panostaa paljon satama-, väylä- ja matkakuvauksiin. Niiden perusteella on helppo laatia omat matkasuunnitelmat: hakeutua satamiin, joissa palvelut pelaavat tai turvallisiin luonnonsatamiin, joissa saa olla omissa oloissaan.
Olennaista on myös auttaa lukijaa säilyttämään veneensä arvo vuodesta toiseen. vene-lehden hoito- ja kunnostusohjeiden avulla se onnistuu, sillä lehdestä löytää sekä kokemukseen perustuvaa kunnostustietoutta että kokeiltuja uusia ideoita. Vene kestää yli sukupolvien, kun sen hoitaa hyvin!

Tilaa siis nyt Vene itsellesi tai lahjaksi!

Kustantaja: Otavamedia

Tilaa Vene

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Vene-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Vene

Alk. 5 kk, 31,00 €

Vauhdin maailma

Alk. 5 kk, 30,00 €

Tekniikan maailma

Alk. 3 kk, 31,00 €