Parnasso kustantaja Otavamedia


Tilaa Parnasso

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.

Parnasso on Suomen merkittävin kirjallisuuslehti. Parnasso ilmestyy nyt seitsemän kertaa aiemman neljän numeron sijasta. Uudistunut ja lukijaystävällinen Parnasso tarjoaa parasta luettavaa Suomesta ja ulkomailta: esseitä, novelleja ja runoja sekä kunnianhimoisia artikkeleita ja haastatteluita.

Parnasso-lehdessä arvioidaan vuodessa yli 200 uutta kirjaa eli Parnasso on hyvä vaihtoehto päivälehtikritiikkeihin kyllästyneille. Parnasso-lehdessä on hieno ja rauhallinen ulkoasu, joka vie kiireisenkin lukijan huomaamatta valittujen sanojen maailmaan. Lehteä on mukava pitää esillä, ja se kestää aikaa niin, että moni säilyttää Parnasso-lehdet hyllyssä.

Parnasso-lehteä sanotaan joskus vaikeaksi lehdeksi. Se on osaksi totta, Parnasso on vaativan lukijan lehti. Parnasso-lehti luotaa yhä siihen, että ihmisillä on aivot ja halu käyttää niitä. Parnasso-lehti tarjoaa purtavaa, ei valmiiksi pureskeltua. Se on sekä kirjallisuuden ammattilehti että korkeatasoinen lukemisto.

Parnasso-lehti on hyödyllinen jokaiselle, joka kirjoittaa itse – harrastukseksi tai julkaisemisen tähden . Jokaiselle kirjallisuuden ystävälle – jokaiselle lukijalle – sen vuosikerrat ovat ehtymätön aarreaitta.

Kustantaja: Otavamedia

Tilaa Parnasso

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Parnasso-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Villivarsa

Alk. 5 kk, 22,00 €

TV-Maailma

Alk. 4 kk, 30,00 €

Parnasso

Alk. 5 nroa, 30,00 €