Villivarsa kustantaja Otavamedia


Tilaa Villivarsa

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.

Villivarsa -lehteä tehdään talikko kädessä. Villivarsa haluaa olla siellä, missä lukijansakin: hevosten maailmassa, tallissa ja raviradalla.

Villivarsa -lehdessä on juttuja, joista saa tietoa. Ja sitähän heppaystävät kaipaavat. Villivarsa kertoo havainnollisesti ratsastamisesta ja raveista. Se selvittää, mitä liikkuu ison nelijalkaisen hulmuharjan aivokopassa. Villivarsa haluaa esitellä myös kuuluisuuksia meiltä ja muualta. Aiheita on paljon heppatarvikkeista rotuesittelyihin.

Asiallisten juttujen ohella Villivarsa -lehdessä on runsaasti sarjakuvia, kilpailuja ja upeita julisteita.

Villivarsa -lehden hevossarjakuvat ovat taitavasti kerrottuja ja piirrettyjä. Taiteilijat ja kirjoittajat ovat ”hevosihmisiä”. He ovat tuttuja hevosten kanssa ja he tietävät tallitapahtumat ja ratsastusasiat perin juurin.

Villivarsa on hevostytön toivelehti romanttisine ja vauhdikkaine tarinoineen. Ihanat hevos- ja ponijulisteet ovat suosittuja seinätauluja. Villivarsa -lehden avustajiin kuuluu laaja asiantuntijakaarti.

Villivarsa esittelee ratsuhevosten lisäksi kuuluisia ravureita ja kertoo ravihevosten hoidosta. Villivarsa -lehdestä löytyvät Tallitohtorin ohjeet, opastusta ratsastusleirien ja -kurssien valintaan, paljon innostavia mielipide- ja kirjeenvaihtopalstoja, aktivoivia kilpailuja, novelleja, runoja ja tietoa hevosammateista.

Villivarsa on lukijansa lehti. Omille ajatuksille annetaan runsaasti tilaa. Oikeaa hevosvoimaa 8-16 -vuotiaille!

Tilaa nyt Villivarsa-lehti!

Kustantaja: Otavamedia

Tilaa Villivarsa

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Villivarsa-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Villivarsa

Alk. 5 kk, 22,00 €

Tom & Jerry

Alk. 12 kk, 21,00 €

Parnasso

Alk. 5 nroa, 30,00 €