Viherpiha kustantaja A-Lehdet


Tilaa Viherpiha

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.

ViherPiha on kukkien ystävien ja puutarhaharrastajien ikioma lehti, mutta paljon muutakin! ViherPihan jokainen numero pursuaa tietoa ja ideoita kaikille pihalla ja puutarhassa viihtyville. ViherPihan lukijat haluavat ennen kaikkea nautiskella puutarhatöistä ja pihalla oleilusta.

Kasvien lisäksi ViherPiha käsittelee monipuolisesti pihan suunnittelua, rakentamista ja sisustamista. Nyt suosiossa ovat viherhuoneet, kesäkeittiöt ja suuret terassit suihkulähteineen. Kasvimaat ja kasvihuoneet yleistyvät kautta maan. Ilmastonmuutos tuo puutarhaan uusia tuholaisia mutta myös uusia mahdollisuuksia. Kaikkeen tähän tarvitaan ohjeita, välineitä ja tarvikkeita – ViherPihan apua.

Hyväntuulinen ViherPiha on Suomen ylivoimaisesti suurin ja suosituin piha- ja puutarhalehti. Se muistaa myös kerrostaloasukkaat.

ViherPihan pihaesittelyt vievät halki Suomen. Pihat ovat isoja ja pieniä, kukkaisia, kivettyjä tai puulla päällystettyjä. Ne tarjoavat lukijoille ideoita, kokemusta ja tunnelmaa.

Kasvijuttujen laadun takaavat Suomen parhaat asiantuntijat – ja upeimmat kuvat. lukijat kiittävät siitä, että ViherPiha on tehty Suomen oloihin. He iloitsevat myös siitä, että ViherPiha ilmestyy syksylläkin. ViherPiha neuvoo, mitä pihalla ja puutarhassa on syytä tehdä juuri nyt.

Pihaa rakennetaan ja sisustetaan vuosi vuodelta enemmän. ViherPiha tietää, miten tehdään patio ja pergola. Lehti esittelee pihan uudet vesiaiheet, patsaat ja muut somisteet.

ViherPihan avulla syntyy kaunis piha, jossa kasvit menestyvät ja ihmiset viihtyvät.

Tilaa siis nyt ViherPiha itsellesi tai ystävällesi!

Kustantaja: A-Lehdet

Tilaa Viherpiha

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Viherpiha-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Kotiliesi

Alk. 3 kk, 31,00 €