Kotiliesi kustantaja Otavamedia


Tilaa Kotiliesi

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.
  • Parhaat reseptit leivontaan ja ruoanlaittoon.
  • Ideat perhejuhliin.
  • Ohjeita upeisiin käsitöihin.
  • Neuvoja puutarhan ja viherkasvien hoitoon.
  • Uudet sisustus- ja kodinhoitoideat.
  • Koskettavat lukujutut.
  • Historiallisten henkilöiden dramaattiset tarinat.
  • Käytännölliset pukeutumis- ja kauneusvinkit.
  • Puheenaiheet ajankohtaisista asioista.

Klassikkolehti Kotiliesi on ollut suomalaisen naisen korvaamaton ystävä jo vuodesta 1922 Kotiliesi on arjen paras asiantuntija ja korvaamaton apu juhlien järjestäjälle. Suomen ensimmäinen kodin ja naistenlehti jatkaa menestystarinaansa: Kotiliesi-lehteä luetaan tarkasti ja sen sanomaan luotetaan. Jokaisessa 24 numerossa on valtavasti hyödyllistä tietoa ja kunnon luettavaa. Kuukaudessa se merkitsee yli 200 sivua laatulukemista!

Arki on Kotiliedessä juhlaa, koska arvostamme kotia ja perhe-elämää. Koti ei ole vain paikka jossa asutaan vaan suuri voimanlähde: läheiset ihmiset ovat elämän tärkein voimavara. lehden suhde lukijaan on kiinteä ja pysyvä. Monessa kodissa Kotilieden tilaaminen on perinne, joka jatkuu äidiltä tyttärelle.

Kotilieden ohjeisiin voit aina luottaa. Vuodessa kertyy yli tuhat sivua ohjeita kodin kohennukseen, ruoanlaittoon ja sisustukseen. Runsaissa teemanumeroissa käsitellään mm. perhejuhlia, puutarhanhoitoa ja käsitöitä. Kotilieden tavaramerkki ovat aina olleet upeat lukujutut, ja joka numerosta löytyy ihmisten aitoja elämänkohtaloita, perheen arkea, selviytymistarinoita ja syvällisiä haastatteluja.

Kotiliesi järjestää myös upeita lukijamatkoja ja huippusuosittuja kursseja mm. sisustuksen, hyvinvoinnin ja ruoanlaiton ympärillä. Kotiliesi-lehden oma hyväntekeväisyysjärjestö Kummikerho tukee lukijoiden lahjoitusten avulla muun muassa omaishoitajia.

Kansallisen mediatutkimuksen (KMT 2008 Kuluttaja) mukaan Kotiliettä luetaan kauemmin kuin mitään muuta naistenlehteä. Yhtenä syynä on varmasti lehden kirkas linja – Kotiliesi on aina ajassa oleva klassikko. Lukijat ovat itsenäisiä, vahvoja naisia, jotka seuraavat valppaasti aikaansa. lehdeltään he haluavat tietoa, sivistystä, tukea, iloa, viihdettä, lohtua ja turvaa maailmassa, joka muuttuu nopeammin kuin koskaan. Kotiliesi tarjoaa monipuolista ja antoisaa lukemista: kiinnostavien ihmisten ajatuksia ja kohtaloita, kulttuuria, matkailua, ajankohtaisia yhteiskunnallisia reportaaseja, korkeatasoisia artikkeleita.

Kotiliesi-lehteä ei selailla, vaan siihen paneudutaan. Sitä ei panna kiertämään, vaan se säilytetään. Siltä halutaan ja siltä saadaan elämänohjeita – eväitä niin arkeen kuin myös syvällisempään pohdintaan.

Kotilieden kanssa viihdyt – ja tunnet olevasti kotona!

Tilaa nyt Kotiliesi itsellesi tai lahjaksi!

Kustantaja: Otavamedia

Tilaa Kotiliesi

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Kotiliesi-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

TM Rakennusmaailma

Alk. 6 kk, 30,00 €

Kotiliesi

Alk. 3 kk, 31,00 €