Kotilääkäri kustantaja Otavamedia


Tilaa Kotilääkäri

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.
  • Kotilääkäri on itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan suomalaisen naisen terveys- ja hyvinvointilehti.
  • Paljon hyötytietoa, vinkkejä, itsehoito-ohjeita ja hemmottelua.
  • Monipuolinen sisältö: joka numerossa terveysjuttuja, liikuntaa, ravitsemusta, psyykejuttuja, kauneutta ja koskettavia henkilöhaastatteluja.
  • Ekoterveyttä ja asumisterveyttä.

Kotilääkäri on jo 120 vuotta kannustanut lukijoitaan asiantuntevasti, mutta hyväntuulisesti terveellisiin elämäntapoihin. Kotilääkärin luotettavat ja ajankohtaiset jutut kuuluvat jokaisen elinvoimastaan huolehtivan suomalaisnaisen arkipäivään. Kotilääkäri -lehden selkeät osa-alueet – hyvä terveys, Hyvä mieli, Hyvä kunto, Hyvä ruoka&koti, Hyvä olo sekä Kotilääkäri-auttaa – kuljettavat lukijaa monipuolisesti hyvinvoinnin maailmassa.

Kotilääkäri -lehden sykkivä sydän on laaja, asiantuntijoiden haastatteluun perustuva terveysjuttu. 10 kysymystä -sarja etsii vastauksia erilaisiin vaivoihin ja niiden hoitoon. Psyykeen liittyvät jutut käsittelevät tasapainoista elämää niin kotona kuin työssä. Kotilääkärin lääkäripalstalla asiantuntijat vastaavat lukijakysymyksiin ja Apua apteekista -sarja opastaa itsehoitotuotteiden käytämisessä.

Kotilääkärin kuntojutut kannustavat kokeilemaan eri lajeja, nauttimaan liikunnasta ja tutustumaan uusimpiin välineisiin.

Kotilääkäri -lehden ruokaohjeet ovat kevyitä ja niistä löytyy paljon ohjeita myös erikoisruokavaliota noudattaville lukijoille.

Ekologiset valinnat ja asumisterveys ovat Kotilääkärin uusinta sisältöä.

Hemmottelu ja kauneus ovat myös esillä joka kuukausi. Kotilääkäri esittelee ihonhoitotuotteita ja ratkoo lukijoiden kauneudenhoidollisia tarpeita.

Erilaiset kasvirohdosvalmisteet, rohdosten esittely ja vaihtoehtoiset hoitomuodot ovat entistä laajemmin esillä.

Kotilääkärin henkilöjutut ovat koskettavia ja avoimia tarinoita erilaisten ihmisten elämästä ja onnistumisista. Reissussa-sarja esittelee aktiivi- ja terveyslomakohteita.

Jokaisessa Kotilääkärissä on runsaasti itsehoito-ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla terveellsiten valintojen tekeminen on helppoa.

Kotilääkäri on arvostettu tietolähde ja lähellä oleva ystävä, joka ratkaisee ongelmia ja rohkaisee uusiin valintoihin elämän eri vaiheissa.

Psyykkinen hyvinvointi, kodin ja työn ihmissuhteet sekä mielen tasapaino ovat teemoja, joiden käsittelijänä Kotilääkäri on kilpailijoitaan vahvempi. Myös omaisten jaksaminen on tärkeä aihe.

– Kun haluat lisätä omaa tai lähimmäisesi elinvoimaa, Kotilääkäri on Sinun lehtesi!

Tilaa siis nyt Kotilääkäri itsellesi tai lahjaksi!

Kustantaja: Otavamedia

Tilaa Kotilääkäri

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Kotilääkäri-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Kotilääkäri

Alk. 5 nroa, 37,00 €