lehtitilaus,lahjatilaus, lehden tilaaminen
Lehtien esittelyt:
Aku Ankka
Alibi
Anna
Apu
Apuristikot
Avotakka
Cosmopolitan
Demi
Eeva
Erä
ET-lehti
Gloria
Glorian Antiikki
Glorian Koti
Glorian ruoka&viini
GTi Magazine
Hymy
Hyvä Terveys
Kaksplus
Kanava
Kauneus ja Terveys
Kippari
KMVET
Kodin Kuvalehti
Kotiliesi
Kotilääkäri
Koululainen
Käytännön Maamies
Lemmikki
Leppis
Maku
Meidän Mökki
Meidän Perhe
Meidän Talo
Me Naiset
Metsästys ja Kalastus
Moda
Parnasso
Prinsessa
Seura
Suomen Kuvalehti
Suuri Käsityölehti
Tekniikan Maailma
Tiede
TM Rakennusmaailma
Tom & Jerry
Tuulilasi
TV-maailma
Urheilulehti
V8-Magazine
Vauhdin Maailma
Vauva
Vene
Viherpiha
Villivarsa
Voi Hyvin

Lehtitilaus ulkomaille, lehtitilaus itselle, lehtitilaus lahjaksi.
Tervetuloa tilauspalveluumme! Tänään on

Tilaa Hymy-lehti. Tilaa Hymy-lehti lahjaksi. Tilaa Hymy-lehti ulkomaille. Hymy-lehti tilaus. Hymy-lehti lahjatilaus. Hymy-lehti tilaus ulkomaille. Räväkkä vallan vahti Hymy kääntää ihmisistä, asioista ja ilmiöistä esiin uuden ja tuoreen näkökulman. Hymy on rohkea ja kulkee omia polkujaaan. Hymy uskaltaa. Hymy ei ole nössö. Hymy on koko kansan lehti, jossa ei pokkuroida eikä kumarrella ketään eikä mitään. Hymyä ahmivat niin duunarit kuin tirehtööritkin. Joka numerossa irrotettava Terveys-Hymy, joka keskittyy itsehoitoon, keinoihin joilla voimme ennaltaehkäistä, hoitaa ja parantaa vaivojamme ja ylläpitää hyvää terveyttä.     Tilaa                       HYMY

Räväkkä

vallan vahtiTilaa Hymy lehti paras tarjous.
  • Ilmestyy 12 kertaa vuodessa
  • Perustettu 1959
Tilaa hymy-lehti
Hymy kääntää ihmisistä, asioista ja ilmiöistä esiin uuden ja tuoreen näkökulman.

Hymy on rohkea ja kulkee omia polkujaaan. Hymy uskaltaa. Hymy ei ole nössö. Hymy on koko kansan lehti, jossa ei pokkuroida eikä kumarrella ketään eikä mitään. Hymyä ahmivat niin duunarit kuin tirehtööritkin.

Joka numerossa irrotettava Terveys-Hymy, joka keskittyy itsehoitoon, keinoihin joilla voimme ennaltaehkäistä, hoitaa ja parantaa vaivojamme ja ylläpitää hyvää terveyttä.


Hymyssä on muutakin kuin juoruja: elämäntarinoita, kohtalon dramatiikkaa, kunnon skandaaleja, naiskauneutta ja mieskomeutta, reportaaseja, luontojuttuja, sotiemme sankareita... Siis luettavaa jokaisen makuun.

Hymy-lehteä ei ole koskaan tehty marginaaliryhmille, vaan tavallisille suomalaisille ihmisille. Positiivinen kansanomaisuus on Hymy-lehden sisällön punainen lanka myös tulevaisuudessa. Kansanomaisuuteen kuuluu myös kielen ja murteiden rikkaus : Hymy-lehdessä on tavan takaa höysteenä mukavia juttuja jopa murteilla. Hymy on erinomainen lukulehti

Uutispuolella Hymy-lehti tekee omaa, oivaltavaa ja rohkeaa linjaansa Samaa suorapuheista linjaansa Hymy-lehti jatkaa myös mittavalla juorupalstallaan. Vaikka Hymy on kuukausilehti, se pystyy julkkisuutisissa nokittamaan usein jopa päivittäin ilmestyvät iltapäivälehdet!

Lukuviihteen ohella on hyvä muistaa myös Hymy-lehden runsaat ajanvietepalstat.

Hymy-lehden suuri koko - Hymy on päätä pitempi muita - tekee sen ulkoasusta näyttävän: isoja vaikuttavia kuvia, vauhdikas, nykyaikainen taitto, selkeä sisältö ja suuri, helppolukuinen kirjainkoko. Hymy-lehteä lukiessa ei tarvitse suurennuslasia!


Tilaa siis nyt Hymy itsellesi tai lahjaksi!Terveyshymy


ETUASIAKKUUS

1 Saat valitsemasi LAHJALEHDEN (2-4 numeroa) Otavamedian valikoimasta.

Voit valita itsellesi tutustumisjakson (2-4 numeroa) Otavamedian valikoimasta. Edun arvo jopa 27 eur. Kestotilauksesi alettua saat tarkemmat ohjeet siitä, miten ja milloin voit käyttää vuosittaisen Lahjalehtietusi. Etu koskee vain kotimaan tilauksia.

2 Saat valitsemasi KIRJALAHJAN laajasta, vaihtuvasta valikoimasta.

Voit valita itsellesi mieluista luettavaa laajasta kirjavalikoimasta. Kirjaedun arvo on jopa 47 eur. Etu koskee vain kotimaan lehtitilauksia.

+ Etuasiakkaana saat aina selkeää säästöä tilaushinnastasi.

Kestotilaajana olet Otavamedian Etuasiakas. Etuasiakkuus alkaa heti, kun lehden kestotilaus astuu voimaan. Vaivaton ja edullinen Etuasiakkuus on voimassa niin kauan kuin sinä haluat.
ILMESTYMISAIKATAULU
2014

4 27.03
5 24.04
6 30.05
7 26.06
8 31.07
9 28.08
10 25.09
11 30.10
12 27.11

 Lehtitilaus ulkomaille, lehtitilaus lahjaksi, lehtitilaus itselle, lehtitilaus yritykselle.