lehtitilaus,lahjatilaus, lehden tilaaminen
Lehtien esittelyt:
Aku Ankka
Alibi
Anna
Apu
Apuristikot
Avotakka
Cosmopolitan
Demi
Eeva
Erä
ET-lehti
Gloria
Glorian Antiikki
Glorian Koti
Glorian ruoka&viini
GTi Magazine
Hymy
Hyvä Terveys
Kaksplus
Kanava
Kauneus ja Terveys
Kippari
KMVET
Kodin Kuvalehti
Kotiliesi
Kotilääkäri
Koululainen
Käytännön Maamies
Lemmikki
Leppis
Maku
Meidän Mökki
Meidän Perhe
Meidän Talo
Me Naiset
Metsästys ja Kalastus
Moda
Parnasso
Prinsessa
Seura
Suomen Kuvalehti
Suuri Käsityölehti
Tekniikan Maailma
Tiede
TM Rakennusmaailma
Tom & Jerry
Tuulilasi
TV-maailma
Urheilulehti
V8-Magazine
Vauhdin Maailma
Vauva
Vene
Viherpiha
Villivarsa
Voi Hyvin

Lehtitilaus ulkomaille, lehtitilaus itselle, lehtitilaus lahjaksi.
Tervetuloa tilauspalveluumme! Tänään on

Tilaa Meidän Talo-lehti lahjaksi läheisellesi. Maidän Talo-lehti tilaus. Meidän Talo-lehden tilaukset kätevästi kauttamme. Meidän Talo- energian ja energisyyden vuosi. Meidän Talon energia- ja ympäristö -juttusarja evästää osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntatalkoisiin. Meidän Talossa on tietopaketti rakentamisen sudenkuoppien välttämiseksi, uusia unelmataloja ja vanhoja kunnostettuja, viihtyisän pihan teko-ohjeita, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan ideoita. Kotiaan laittavalle on sisustussarja ja lisäksi kipsikoulu, listakoulu, ja kivikoulu.          Tilaa MEIDÄN
      TALO
Ideoita
omaan taloon
Tilaa paras Meidän Talo lehti tarjous.
  • Ilmestyy 12 numeroa vuodessa
  • Perustettu 1959
lehtitilaus a-lehdet
Tämän lehden kestotilauksesta saat Plussa-pisteitä

Tilaa Meidän Talo-lehti edullisesti kestotilauksena. Meidän Talo-lehden tilaukset edullisimmin meiltä. Meidän Talo-lehti tilaus vaivattomasti. Tilaa Meidän Talo-lehti. Meidän Talo-lehti ulkomaille. Meidän Talo-lehti tilaus. Meidän Talo-lehti lahjatilaus. Meidän Talo-lehti tilaus ulkomaille.


Meidän Talo-lehti - pientaloasujan tärkeä tietopaketti

Meidän Talon energia- ja ympäristö -juttusarja evästää osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntatalkoisiin.
Meidän Talossa on tietopaketti rakentamisen sudenkuoppien välttämiseksi, uusia unelmataloja ja vanhoja kunnostettuja, viihtyisän pihan teko-ohjeita, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan ideoita… Kotiaan laittavalle on sisustussarja ja lisäksi kipsikoulu, listakoulu, ja kivikoulu.

On tärkeää olla selvillä uusista vaatimuksista. Lue asiat Meidän Talosta niin tiedät, mikä on tarpeellista ja mikä viisasta – siis samalla kustannustehokasta. 
Meidän Talo-lehti tulkkaa vaikeatajuisetkin säädökset helposti ymmärrettäviksi ja käytännönläheisiksi ohjeiksi, neuvoiksi ja ideoiksi.

Meidän Talo-lehti on tietopaketti kaikille pientaloihmisille kaikissa asumisen vaiheissa. Yksi ehkä haaveilee, toinen rakentaa tai remontoi. Kolmas pohtii kodinkoneita. Neljäs sisustaa ja ehostaa pihaa. Viides vain nauttii talonsa ja kotinsa parhaista paloista...

Asumisesta on eniten iloa, kun tilat toimivat ja paikat ovat kunnossa. Meidän Talo-lehti toimii asiantuntijana ja neuvonantajana, olipa vuorossa sunnittelu, toteuttaminen, parantelu, huolto tai ylläpito. Kohteiden kirjo ulottuu keittiöstä ja saunasta energia- ja ilmanvaihtojärjestelmiin sekä pihanlaittoon.


Tilaa siis nyt
Meidän Talo-lehti itsellesi tai lahjaksi!

ILMESTYMISAIKATAULU 2013


2 6.2. EKSTRA: 5 uutta unelmataloa.Talon laajentaminen. Keittiön ja ruokailutilan valaistus. Kevään uudet tapetit. Eristeet. Kompostorit.
3 6.3. EKSTRA: Viihtyisä piha. Valintaopas: astianpesukoneet. Portit ja aidat. Ruohonleikkurit. Rakentamisen rahoitus.
4 3.4. EKSTRA: Suuri talo-opas. Maaliopas. Väliovet. Ilmalämpöpumput. Terassit ja ulkokalusteet. Peruskorjauslainat.
5 2.5. EKSTRA: Tiivis talo. Kodin lapsiturvallisuus. Ulkomaalaus. Hanat. Märkätilojen valaistus. Siivousvälineet. Kesäkeittiöt.
6 5.6. EKSTRA: Mökkiekstra. Suomalaisten suosikkitalot. Sisäporraskatsaus. Peräkärryt. Pihakivet. Hälytysjärjestelmät. Grillaus.
7 10.7. EKSTRA: Suuri asuntomessuekstra. Ulko-ovet. Valintaopas: uunit. Piharakennukset. Kotivakuutukset.
8 7.8. EKSTRA: Keittiöremontti. Siivouspalvelut vertailussa. Muuttovalmiit talopaketit. Kodin säilytysjärjestelmät. Kevyet rakennustelineet.
9 4.9. EKSTRA: Rakentajan ABC. Teemana tontit. Eteisen säilytysjärjestelmät. Rakennuskoneiden vuokraus. Valintaopas: mikroaaltouunit. Pihan syystyöt.
10 9.10. EKSTRA: Terveellinen talo. 5 vanhaa unelmataloa: rintamamiestalot. Imurit. Autotallit ja -katokset. Lainavertailu.
11 6.11. EKSTRA: Pesutilojen remontti. Pienet talot. Saunan sisustus. Lattiamateriaalit. Valintaopas: suihkusekoittajat.
12 4.12. EKSTRA: Lämmitys. Homeongelmat. Sisämaalit. Takkakatsaus. Sähköjen kilpailuttaminen.

 

 

 Lehtitilaus ulkomaille, lehtitilaus lahjaksi, lehtitilaus itselle, lehtitilaus yritykselle.