Meidän talo kustantaja A-Lehdet


Tilaa Meidän talo

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.

Meidän Talo-lehti – pientaloasujan tärkeä tietopaketti

Meidän Talon energia- ja ympäristö -juttusarja evästää osallistumaan ilmastonmuutoksen torjuntatalkoisiin.
Meidän Talossa on tietopaketti rakentamisen sudenkuoppien välttämiseksi, uusia unelmataloja ja vanhoja kunnostettuja, viihtyisän pihan teko-ohjeita, kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan ideoita… Kotiaan laittavalle on sisustussarja ja lisäksi kipsikoulu, listakoulu, ja kivikoulu.

On tärkeää olla selvillä uusista vaatimuksista. Lue asiat Meidän Talosta niin tiedät, mikä on tarpeellista ja mikä viisasta – siis samalla kustannustehokasta. Meidän Talo-lehti tulkkaa vaikeatajuisetkin säädökset helposti ymmärrettäviksi ja käytännönläheisiksi ohjeiksi, neuvoiksi ja ideoiksi.

Meidän Talo-lehti on tietopaketti kaikille pientaloihmisille kaikissa asumisen vaiheissa. Yksi ehkä haaveilee, toinen rakentaa tai remontoi. Kolmas pohtii kodinkoneita. Neljäs sisustaa ja ehostaa pihaa. Viides vain nauttii talonsa ja kotinsa parhaista paloista…

Asumisesta on eniten iloa, kun tilat toimivat ja paikat ovat kunnossa. Meidän Talo-lehti toimii asiantuntijana ja neuvonantajana, olipa vuorossa sunnittelu, toteuttaminen, parantelu, huolto tai ylläpito. Kohteiden kirjo ulottuu keittiöstä ja saunasta energia- ja ilmanvaihtojärjestelmiin sekä pihanlaittoon.

Tilaa siis nyt Meidän Talo-lehti itsellesi tai lahjaksi!

Kustantaja: A-Lehdet

Tilaa Meidän talo

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Meidän talo-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

TM Rakennusmaailma

Alk. 6 kk, 30,00 €

Kotiliesi

Alk. 3 kk, 31,00 €