Lemmikki kustantaja


Tilaa Lemmikki

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.

Kaikenikäiset rakastavat eläimiä. Lemmikki puhuu kieltä, jota eläinystävä ymmärtää. Sen sisältö on laaja. Jokaisessa numerossa on juttuja koirista ja kissoista. Myös kanit ja jyrsijät esittäytyvät säännöllisesti. Kalat ja linnut, liskot ja matelijat ovat myös Lemmikki-nimisen eläintarhan tärkeitä asukkeja.

Lemmikki-lehdessä on eläintarinoita, rotuesittelyitä, hoito- ja hankintavinkkejä. Ravintojutut, testit ja tuote-esittelyt kuuluvat ilman muuta asiaan. Käteville lukijoille tarjotaan tekemistä. Huumorillakin on sijansa. Lemmikki-lehden sarjakuvassa hymyillään, isännälle ja emännälle!

Lemmikki-lehti kertoo asiantuntevasti kaikenlaisten lemmikkien ominaisuuksista, vaatimuksista, ruokinnasta, hoidosta, koulutuksesta ja opastaa sopivan lemmikin hankinnassa.
Lemmikki-lehden lukuarvoa nostavat hellyttävät tarinat eläinpersoonista ja julkisuuden henkilöiden kertomukset omista lemmikeistään. Eläinlääkärit ja eri lemmikkilajien asiantuntijat ovat lukijoitten käytössä Lemmikki-lehden palstoilla.

Lemmikki-lehden kautta on mahdollisuus saada samanhenkinen kirjekaveri, myydä tai ostaa eläintarvikkeita, tutustua eläinkirjallisuuteen, videoihin, elokuviin ja uutuustuotteisiin. Lisäksi Lemmikki-lehti järjestää paljon lukijakilpailuja, kirjoittaa kissa-, koira-, ja jyrsijänäyttelyistä, esittelee eri rotuja ja kertoo uutisia maailmalta.

Lemmikki-lehden paperilaatu ja ulkoasu ovat korkealuokkaisia, joten suloiset ja värikkäät eläinkuvat pääsevät oikeuksiinsa. Jokaisessa numerossa on keskiaukeamalla upea eläinposteri.
Lemmikki-lehdestä löytyy tietoa papukaijoista pingviineihin ja kirjoahvenista krokotiileihin tavanomaiset eläinlajit mukaanlukien.

Lehteä tehdään nuorille lukijoille. Aikuisetkin pitävät siitä. Lemmikki-lehden ulkoasu on uudistunut. Se on nyt visuaalinen, lämmin kokonaisuus.

Lemmikki-lehdestä on iloa ja hyötyä koko vuodeksi. Se valloittaa jatkuvasti uusia lukijoita.

Lemmikki-lehti – maan monipuolisin eläinlehti! Tilaa nyt Lemmikki-lehti!

Kustantaja:

Tilaa Lemmikki

Lehti ei ole tällä hetkellä tilattavissa palvelumme kautta.

Kerro mitä mieltä olet Lemmikki-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Villivarsa

Alk. 5 kk, 22,00 €

Tom & Jerry

Alk. 12 kk, 21,00 €

Parnasso

Alk. 5 nroa, 30,00 €