Hymy kustantaja Otavamedia


Tilaa Hymy

+ Maksutapana lasku + Ilmainen toimitus
Tilaat turvallisesti salatun SSL-yhteyden yli. Tarkemmat tilausohjeet.

Hymy kääntää ihmisistä, asioista ja ilmiöistä esiin uuden ja tuoreen näkökulman.

Hymy on rohkea ja kulkee omia polkujaaan. Hymy uskaltaa. Hymy ei ole nössö. Hymy on koko kansan lehti, jossa ei pokkuroida eikä kumarrella ketään eikä mitään. Hymyä ahmivat niin duunarit kuin tirehtööritkin.

Joka numerossa irrotettava Terveys-Hymy, joka keskittyy itsehoitoon, keinoihin joilla voimme ennaltaehkäistä, hoitaa ja parantaa vaivojamme ja ylläpitää hyvää terveyttä.

Hymyssä on muutakin kuin juoruja: elämäntarinoita, kohtalon dramatiikkaa, kunnon skandaaleja, naiskauneutta ja mieskomeutta, reportaaseja, luontojuttuja, sotiemme sankareita… Siis luettavaa jokaisen makuun.

Hymy-lehteä ei ole koskaan tehty marginaaliryhmille, vaan tavallisille suomalaisille ihmisille. Positiivinen kansanomaisuus on Hymy-lehden sisällön punainen lanka myös tulevaisuudessa. Kansanomaisuuteen kuuluu myös kielen ja murteiden rikkaus : Hymy-lehdessä on tavan takaa höysteenä mukavia juttuja jopa murteilla. Hymy on erinomainen lukulehti

Uutispuolella Hymy-lehti tekee omaa, oivaltavaa ja rohkeaa linjaansa Samaa suorapuheista linjaansa Hymy-lehti jatkaa myös mittavalla juorupalstallaan. Vaikka Hymy on kuukausilehti, se pystyy julkkisuutisissa nokittamaan usein jopa päivittäin ilmestyvät iltapäivälehdet!

Lukuviihteen ohella on hyvä muistaa myös Hymy-lehden runsaat ajanvietepalstat.

Hymy-lehden suuri koko – Hymy on päätä pitempi muita – tekee sen ulkoasusta näyttävän: isoja vaikuttavia kuvia, vauhdikas, nykyaikainen taitto, selkeä sisältö ja suuri, helppolukuinen kirjainkoko. Hymy-lehteä lukiessa ei tarvitse suurennuslasia!

Tilaa siis nyt Hymy itsellesi tai lahjaksi!

Kustantaja: Otavamedia

Tilaa Hymy

+ Maksutapana lasku + Ilmainen toimitus

Kerro mitä mieltä olet Hymy-lehdestä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Muita samankaltaisia lehtiä

Suomen kuvalehti

Alk. 3 kk, 39,00 €

Seura

Alk. 4 kk, 42,00 €

Kanava

Alk. 5 nroa, 30,00 €